STEERO MAAKT RVS

EN CUSTOM MADE WASBOX CONSTRUCTIES.

Bent u op zoek naar een wasbox constructie op maat? Steero denkt met u mee! Wij hebben 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van duurzame RVS wasboxcontructies. Wasboxen met getint glas of van trespa, koepeldaken of geïntegreerde en weggewerkte techniek? Steero kan het maken. De plaatsing, constructie en mogelijkheden nemen wij uiteraard geheel vrijblijvend met u door. Vraag naar de mogelijkheden.

nieuwe wasbox constructie laten maken
wasbox constructie laten maken

Bijzondere wensen?

Steero houdt van uitdagingen en werkt samen met een team van specialisten alles tot in perfectie uit. Heeft u een lastig terein, denkt  u misschien ook aan een rolloverhal of bent u gewoon benieuwd naar de kosten van een wasbox constructie en de winstgevendheid daarvan. Neem contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

Alles in één.

Wij leveren onder andere wasboxen met het transparante koepeldak-systeem (in breedte of lengte richting). De scheidingswanden in de wasboxen zijn verkrijgbaar in (getint) transparant hard glas of kunststof (trespa) wand. Wij kunnen onze wasboxen aanbieden met een speciale prefab betonnen technische container waarin de techniek centraal ondergebracht kan worden. 

Uw eigen wasbox installatie?

wasbox constructie laten maken

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

SNEL CONTACT?

Bel 06 20 74 46 35 of mail naar info@steero.nl